Cégbemutató:


Cégünk 1979 óta áll az autósok és autószerelők szolgálatában. Fő profilunk az autóalkatrészek és felszerelések kereskedeleme, illetve tetőboxok, tetőcsomagtartók, kerékpártartók valamint síléctartók forgalmazása, bérbeadása, kis és nagykereskedése. Autó alkatrészek és felszerelések árusításával foglalkozunk.
1999 -ben kezdtünk foglalkozni tetőboxok bérbeadásával. 320, 350, 380 literes boxokkal állunk télen-nyáron a kirándulni vágyók rendelkezésére. 2001-ben kezdtünk foglalkozni tetőcsomagtartók eladásával. Jelenleg a hazai autópark kb. 80 %-ához tudunk olcsó és jó minőségű tetőcsomagtartót azonnal, polcról adni. 2002-óta foglalkozunk az autók hátsó csomagtartójába rakható méretpontos, peremes csomagtértálcákkal. Anyaga saválló, vegyszer- és olajálló. Hajlékony, de mégis van tartása. Méretpontos, tehát amilyen alakú a csomagtartó belseje, olyan alakú a tálca. Különösen tudjuk ajánlani horgászoknak, kutya- macska barátoknak vagy virágosoknak. És mindenkinek, akinek bármikor borult már a csomagtartójába valami és nehezen, vagy egyáltalán nem tudta kitisztítani. Fekete színben, és csúszásgátló betéttel készül. Ezen kívül típusra szabott, méretpontos üléshuzatot is forgalmazunk, oldallégzsákos kivitelű autókra is.
2011-től használt és új kerékpárok árusítását is megkezdtük. Foglalkozunk garanciális és garancián túli szervizelésükkel és alkatrész ellátásukkal egyaránt.